Oj oj oj, en sån massa hundkul =)

Den 24-25 oktober var vi i Kivik på Valpträff. Gissa en sån massa svartingar?! VOV VOV vad kul. Utav mina syskon så var det Doris, jag. Leo och Ella.



Illa.....men det är jag som ligger underst. Det är syster Ella som busar med mig.

Utöver en massa bus, så hade mattarna och hussarna teori. Och då fick vi, människans bästa vän, sitta i bilarna och frysa. Grrrrrrrrrrrrr.

Träffen hölls av Jenny-Lynn Åkesson, och hon lärde ut en massa tips och ideér åt våra "ledare" (ha ha ha, kan de tro va=))



Trots ihållande regn, så verkade alla trivas gott.


Jag har blivit något malligare sedan sist. Woooooh! Förra helgen var det hundutstälning i Växjö, och jag var där. Lexuz, "the dog", var med och ställdes ut. Gissa om det var spännande, speciellt för matte som inte varit med om något sådant här tidigare. Vi hade med oss Marina som kunde handleda oss.

Först ut i ringen; matte och jag. Domaren var från Holland; Schepers Joo. Oerhört bra omdöme, eftersom det började med ett Hederspris, och där efter fick jag ett BIM.



"Nice young dog. 6 months old. Good type and size. Nice head. Strong white teeth. Good earset. Good proportion. Nice coat. Shows good. Moves behind a bit close. Trimming could be better. Bery promising."

Första rundan gick jag så fint i ringen, så alla som känner mig chockades. Men när det var dags för varv nr två, tillsammans med en schnauzerbrud gick det undan. Jag låg nästan ner i kurvorna. Ha det bra alla "hundbitna" tills vi hörs igen. Woooooooooh

RSS 2.0