Vilken pärs!!!!!!!

Jaha, då ser man ut som en schnauzer nu. Efter en heldag i Falkenberg tillsammans med matte och lillmatte och 6 andra dogs. Men den raggigaste var nog jag =) Gissa om de fick ta i, och rycka min päls innan vi kunde åka hem. Men vilken pärs.....AJ AJ AJ AJ, vilket elände att bli fasthållen, i x antal timmar.



Här har precis eländet börjat =)




Och hur koncentrerad kan man vara egentligen?




Kolla bara hur de håller i mig, grrrrrrrrrrrr!


Jag var i tydlig minoritet bland oss schnauzrar i alla fall. Bara jag som representerade de vackraste av oss alla, svarta mellisar. Samtliga andra mellisar, Atlas, Chili, Frasse och Buster, var p/s. Sen var det två därgschnauzrar också, Lukas och Fiona.

Tack till Silvia och Renèe. Utan er hade vi nog varit kvar fortfarande =)




I en stor inhängnad fick vi lära känna varandra. Blev lite kär i Chili. Liten som jag är så fattade jag aldrig att hon löpte=)vilket i och för sig var bra.



Så här rufsig och söt var jag innan vi åkte till Falkenberg.


Efter alla lovord som östes över mig denna dag så beslutade min fåfängda matte att nu minsann ska jag ställas ut.........vov vov vov.  Jag vet inte vad jag ska tycka om det......Hjälp mig någon. Och inte nog med det, proffs bland deltagarna i Falkenberg tyckte att matte skulle tejpa mina öron. Ja ni hörde rätt.......
Nu har hon köpt tejp och försökt tejpa, men icke sa nicke, jag skakade av mig den. Hoppas hon inte försöker igen. Hon fick lära sig att i samband med tandlossningen så kan tydligen öronen ändras. Fråga inte mig, men matte har tydligen gått på det.....

Hur eller hur, så är jag nu anmäld till utställning i Växjö den 31 oktober. Får försöka se det lite positvt! Jag kommer att möta syrran, Doris. Det ni kan bli en kamp....... och ett nöje, bara det =)
och få träffa stormatte, Monica igen.

Matte tillbaka på banan.

Nu är det fart på elljusspåret igen =) Gott, för snart ska vi iväg på kursen och det är en fördel om matte kan röra sig. Sista gången idag, yyyyyyyyyllllll. Lite trist faktiskt, både för matte och mig. Men känner jag henne rätt så har hon redan börjat spåna på nya kurser för oss.

På lördag minsan så är det dags att frisera mig, vooooov vad kallt det kommer att bli, och hur fånig kommer jag inte att se ut. Halvnaken...... Jag träffade en nyfriserad hundbrud i söndags, Elsa. En mellis, 8 dagar äldre än mig. Inte så värst snygg, eller inte. Hon var ju inte svart liksom.......=) Hon bodde i Lenhovda. Den dagen hängde jag även med en pappilon-variant, Theo. En hundkul dag med andra ord.

Igår när lillmatte och jag var ute och gick en lång runda, träffade vi på ett helg gäng får. Gissa om jag tyckte det var läskigt. Satte mig paralyserad och bara tittade......mycket spännande.

kram på er alla dog-lovers.

lite allt möjligt

Nu var det ett tag sedan jag uppdaterade mitt liv som hund....wooooohw.

Händer en hel del. Jag har ju börjat på kurs. Mycket hundkul får jag lov att skälla....=) Vi är sju valpar; en Flat, en storpudel, en fransk bulldog (Mr dexter), en gårdshund, dansk eller något, en terrier och en liten vit ulltuss.

I läxa tills på torsdag har vi att sluta dra i koppel. Kan bara upplysa om att jag drar fortfarande.....=) Däremot är jag mycket duktig på att sitta på komando och lägga mig ner när det önskas.

Fast nu blir det lite si och så med övandet. Matte har blivit lite av invalid de sista dagarn.......Förhoppningsvis så kommer det att gå över. Tydligen har det varit så här förr, innan min tid. Så på torsdag så får nog matte vara åskådare. Då tänker nämnligen Marina följa med på kursen, mattes mentor i hundägarskap=).

Vilken tur för matte och framför allt för mig att det bor blir fler på denna adress, som kan gå ut med mig. Jag bara älskar ju att gå/spring elljusspåret.

I lördags var jag på marknad.....usch vad mycket folk. Matte lovade dyrt och heligt att det ska dröja länge innan hon utsätter mig för ett sådant folkhav igen. Det enda positiva som hände var att vi träffade en kvinna som blev väldigt förtjust i mig. Hon sade sig gå i hundtankar och funderat på dvärg- och riesenschnauzer och så fick hon se mig och vips blev hon lite sugen på en mellis!!!!!!!!!!!!

tusen hundkramar från mig.

RSS 2.0