Min runda

En utav mina hundrundor, är nog den bästa som finna, speciellt denna tiden på året. Vov vov. Värsta safarit. Där finns ett gäng grisar. Massor av hästar, tuppar, tusentals får och lamm.
En mulåsna, inte att förglömma =) jag bara älskar denna promenad. När vi kommer till de olika djuren så sätter jag mig ner och bara tittar på dem. Det hade varit kul att få springa ihop med dem, men där går gränsen för matte.

Oj oj oj. Nu glömde jag en sak. Jag har faktiskt varit utomlands. Det ni! I Norge minsann. En mycket lång bilresa, 8 timmar enkel resa, men det gick bra. Matte var ju med och då är jag nöjd. Våra norska släktningar hade planerat vår vistelse i Norget efter mitt behov, det ni. Men det visste ni redan. Jag är väldigt speciell och märkvärdig. En dag var vi på utflykt.


På andra sidan, ett hängbukssvin. en liten puss blev det allt =)


Här hänger jag i baren.


här kommer mera.......


En del snö har vi haft sedan vi hördes vid sist. Här står jag på altanen efter att varit ute i trädgården och röjt. Ett elände att snön fastnar i pälsen.


Men det är kul.......WOOOOOW

Vad har mer hänt i mitt hundliv??????????? Jo förresten.....YYYYYL. Nu ska vi på utställning igen. I Tvååker. En tvådagars. Har min matte inte fattat något alls. JAG ÄR INTE TILLRÄCKLIGT DRESSERAD FÖR ATT GÅ SNYGGT I RING TILLSAMMANS MED ANDRA HUNDAR. OCH VEMS FEL ÄR DET?????? INTE MITT.

Men Marina och Anders ska med. Två konsekventa hundägare, som vet hur man dresserar hundar. Lyssna och lär dig matte. Hårdträning är det som gäller fram till den 9 juli.

Jag mår bra. Sjukt bra faktiskt =)

Ni kanske tror att jag gick och blev mallig, efter min fina priser i växjö, men icke. fortfarande lika tokigt nöjd och glad. Finns bara en att skylla på; stormatte.

Det har hänt en del sen sist. Julafton firade jag i Lomma.


Rätt fattigt med julklappar, min första jul och allt. Men jag fick en vacker röd scarfes, I love cats, utav lillmatte Linda.

Strax efter nyår hände något förskräckligt. Syrran Doris, blev påkörd, och finns numera i hundhimlen. Vilket elände.

I slutet av januari, var jag hos stormatte Monica och gjorde mig ännu snyggare: Lexuz "Raggen" Johansson. Men det där med att göra sig snygg, är ett elände. Jag hatar det. Skriker och lipar, ha ha ha. Grrrrr. Matte säger jag är en meshund. På tal om frisör, så har matte hittat en som trimmar mig ibland, i Vederslöv. Inte så långt bort. Och det bästa av allt! Där bor tre schnauzers.


GRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR. Jag hatar detta.

Gissa om vi är ett stort släkte. Vi schnuzrar. I påskhelgen var matte och hennes väninna Anna ute och gick i Växjö, och på håll kan vi urskilja något mycket vackert. En svart mellis. Klart han var fin. Och än finare blev han när vi kom på att han föddes i Smedstorp, Österlen, tre månader efter mig. Alltså; ett resultat av tjuvparningen. Tyvärr kommer jag inte ihåg vad han hette, men matte heter Johanna.

Så nu ladda min matte för att starta upp en scnhauzerklubb i Småland.

RSS 2.0